Și-a ucis fiica de trei ani sufocând-o cu o pernă: nu a acceptat diagnosticul de autism

Nu a acceptat diagnosticul de autism al fiicei sale , așa că a omorât-o în somn la doar 3 ani . O mamă irlandeză a intrat în depresie după ce medicii au diagnosticat-o pe fiica ei cu o formă de autism. După tragedie medicii au declarat că femeia devenise obsedată de boala copilului, până în punctul de a se convinge că este mai grav decât era.

Cuprinsă de disperare, a luat o perină cu desenul lui Minnie  și a sufocat-o în somn. Cu puțin timp înainte de a face groaznicul gest, femeia a căutat instrucțiuni pe Google cum să-și ucidă copila   Tatăl fetei a spus că înainte de a pleca la servici și-a lăsat soția și fiica în fața televizorului la desene animate.

Marea Britanie, cu cel de-al 22-lea copil care este pe drum, familia Radford stabilește un nou record

Întreaga familie, relatează Daily Mail, știa de durerea și disperarea femeii după diagnosticul medicilor. Mama căuta o mulțime de informații despre starea fiicei sale, încercând să-și dea seama cum să o ajute, dar tot acest stres o împingea tot mai mult  într-o depresie profundă. Femeia a declarat că nu-și aduce aminte nimic din ceea ce a făcut și că atunici când a cerut ajutor a crezut  că fiica ei este bolnavă.

Acum, femeia va fi supusă unui proces.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.