Și-a ucis fiica de trei ani după care i-a aruncat cadavrul într-un râu și a raportat dispariția

Își ucide fiica și apoi îi raportează poliției dispariția. Ana Karen Estrada Cavazos și- a ucis fiica ei de 3 ani, Ana Roberta Estrada Cavazos și apoi a aruncat cadavrul într-un râu înainte de a chema poliția și de a raporta dispariția copilului . S-a întâmplat în nord-estul Mexicului.

Citește și L-au crezut mort și l-au pus într-un congelator, dar se trezește după 20 de ore: familia anchetată

Poliția a început imediat anchetele, după cum a raportat și The Sun , însă micuța a fost găsită fără viață de-a lungul malului râului Topo Chico, în zona Praderas de la Enramada, lângă casa ei. Astfel, agenții au început să investigheze cazul și au descoperit de la vecini că fetița a fost victima abuzurilor de către mama și tatăl ei vitreg de mai multe ori în trecut. Mărturii confirmate de semnele găsite pe corpul victimei.

După interogatoriu, femeia a mărturisit și a povestit întreaga crimă. După ce a bătut-o până când a murit  a băgat-o în cărucior și a aruncat-o în râu încercând să simuleze un accident. Dintr-o primă analiză se pare că micuța  a murit din cauza unei leziuni grave la cap. Femeia și partenerul ei au fost arestați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.