Și-a ucis fiica cu un ciocan după care a aruncat-o în dulap. ”Guvenul m-a obligat s-o fac”

Un tată de 26 de ani și-a ucis fiica de 2 ani cu un ciocan și apoi a aruncat-o în dulap.

Omul a fost arestat și mulți au declarat că au văzut o schmbare radicală  după accidentul în care soția lui și-a pierdut viața. Potrivit multora, bărbatul a demonstrat de mai multe ori că ar avea probleme psihice.  Omul s-a apărat în fața judecătorilor spunând: “Guvenul m-a obligat s-o fac !”

Bărbatul Yovahnis Roque de 26 de ani din Texas, la granița cu Louisiana, a fost arestat pentru crimă. Nu se știe ce a fost în mintea bărbatului atunci când a luat ciocanul și a început să o lovească pe micuță, după care a aruncat-o în dulap. Trupul neânsuflețit al fetiței a fost găsit chiar de mama lui. Corpul micuței zăcea într-o baltă de sânge. Atunci când a fost arestat bărbatul a început să urle și cuvinte jignitoare.

Uraganul Dorian, Bahamas: bilanțul victimelor a crescut la 43 de morți

Potrivit declarațiilor martorilor, au ieșit la iveală scena care ar fi putut confirma o tulburare psihologică gravă. Chiar și agenții de poliție au declarat că au primit un apel din casa în care locuia bărbatul și prin telefon se puteau auzi strigăte și urlete…dar de ce nu au intervenit? Care a fost motivul pentru care autoritățile au lăsat micuța în custodia lui ?

 

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.