Și-a ucis fetița iar pe băiat l-a aruncat de la balcon. O mamă acuzată de cele mai grave infracțiuni

Întraga comunitate din  San Bernardino, în California este sub șoc!

Tierra Ortega, în vârstă de 24 de ani, ar fi ucis-o pe fiica sa de șase luni și apoi ar fi aruncat celălalt fiu de un an de pe balcon după care ar fi încercat să se sinucidă.

Femeia a supraviețuit tentativei de suicid și este acuzată de omor și tentivă de omor, relatează News York Post. Există un martor care a văzut cum practic femeia l-a aruncat pe băiețel peste balustrada balconului. La sosirea autorităților, femeia s-a aruncat în gol. Din fericire băiețelul are doar piciorul rupt. Un destin crunt în chimb, l-a avut fetița care a fost găsită de agenți inconștientă pe podeaua din apartament.

Citește și Un bancher și-a înjunghiat soția și cei doi copiii de 4 și 7 ani, apoi s-a sinucis. Vecinii: „Era o familie perfectă”

Micuța Ezlynn de șase luni, a fost transportată de urgență la Centrul Medical al Universității Loma Linda cu un traumatism cranian, dar a murit la scurt timp. Ortega , explică New York Post, a primit îngrijiri medicale pentru leziunile faciale și trnasportată la închisoare. În așteptarea procesului, poliția au lansat între timp o strangere de fonduri pentru înmormântarea micuței Ezlynn.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.