Si-a ucis cele doua fetite dupa ce s-a informat pe web: ” Erau un obstacol in viata ei intima”

O ”mamă” în vârstă de 23 de ani, Louise Porton, a fost condamnată pentru uciderea fiicelor ei de trei ani și respectiv 17 luni, pentru că obstacolau viața sexuală. La început, tânăra a negat să le-ar fi sufocat  pe micuțele Lexi Draper și Scarlett Vaughan, dar a fost condamnată de Curtea de la Birmingham (Marea Britanie) joi trecut, cu o decizie unanimă și un proces care a durat cinci săptămâni .
Fetițele au murit la 18 zile una față de cealaltă din cauza bolilor respiratorii, dar anchetatorii au fost suspicioși încă de la început și au suspectat-o pe femeie de crimă.  Motivul ar fi pur egoist. Louise – care pe Facebook are o imagine de profil tulburătoare, cu sânge pe față și pe haine se întâlnea cu bărbații pe care îi cunoștea pe  site-uri de întâlniri și întrținea raporturi în schimbul unor sume de bani, scrie Mirror.

 

Fetele erau un obstacol pentru ea. Acesta este motivul pentru care femeia le-ar fi și ucis. În computerul său au fost găsite urme de cătări privind uciderea unui copil. Femeia neagă orice acuzație și susține că trăia doar pentru fiicele ei, dar probele au demonstrat contrariul.

Citește și Cuplu de tineri biciuiti in public pentru ca au intretinut raporturi inainte de casatorie: 100 de lovituri

De Caludiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.