Și-a trecut casa pe numele ei, o vinde, și își aruncă mama de 88 de ani pe stradă

Imaginea unei femei în vârstă abandonată pe stradă, purtând doar un șal și o valiză, a șocat o țară întreagă. Identificată ca Adriana Lobos, femeia de 88 de ani a fost evacuată din casa ei de fiica ei, Fernanda, căreia i-ar fi vândut casa cu care locuia, relatează Televisa News. Povestea vine de la Linares, Chile . „Nu știam nimic, dar sora mea Fernanda, la sfârșitul anului trecut, a înregistrat casa pe numele ei și a vândut-o” a spus fiica cea mare a bătrânei, Alejandra, care a raportat incidentul după ce a fost sesizată de vecini. Femeia, care locuiește în Santiago, a subliniat că mama ei „nu este lucidă”, așa că bănuiește că sora ei a păcălit-o să creadă că casa rămâne în posesia ei.

Ceea ce a făcut sora mea este de neiertat: a profitat de mama noastră și de lipsa ei de luciditate, apoi a practic abandonat-o – continuă Alejandra – am contactat un organism național pentru a încerca să-mi raportez sora și să recuperez casa”.

Citește și Iran, luptătorul Navid Afkari în vârstă de 27 de ani, a fost executat: apelurile internaționale au fost inutile

Signora Adriana este acum cu cealaltă fiică. Medicii urmăresc evoluția stărilor sale de sănătate, ar fi fost găsită într-o stare avansată de malnutriție . Povestea a stârnit furie în Chile și nu numai, cu primarul orașului, Mario Meza , care a condamnat incidentul: „Un fapt deplorabil , care doare, pentru că nimeni nu s-ar aștepta ca o fiică să-și poată evacua mamă. Suntem pregătiți să o sprijinim pe Adriana și pe fiica ei cea mare în orice acțiune în justiție ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.