Și-a torturat până la moarte băiețelul de 8 ani: ”Fiecare centimetru din acest copil a fost abuzat”

Și-a torturat până la moarte băiețelul de 8 ani: ”Fiecare centimetru din acest copil a fost abuzat”. Au declarat medicii legiști după autopsia pe cadavrul unui băiețel de numai 8 ani.

O femeie din SUA care și-a torturat până la moarte copilul de 8 ani pentru că credea că ar fi homosexual. Femeia a fost condamnată la închisoare pe viaţa iar partenerul ei a primit pedeapsa cu moartea. Deciziile au fost luate de un Tribunal din Los Angeles.

Oroare în India, violată în grup de nepoții ei și obligată să bea acid de fostul soț

Gabriel Fernandez avea doar 8 ani când a ajuns aproape mort la spital în 2013, relatează Metro. Părinţii acestuia, Pearl Fernandez, 34 de ani, și Isauro Aguirre, 37 de ani, au crezut că băiatul este homosexual aşa că l-au supus la torturi inimaginabile.

Copilul a fost lovit în zona genitală, a fost forţat să doarmă într-o cuşcă de lemn şi chiar să mănânce fecale de pisică și propria vomă.

După 8 luni de chinuri, băiatul a murit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.