Și-a torturat fiul de 5 ani până la ultima răsuflare pentru că a făcut pipi în pat, mama : ”Eu l-am omorât”

L-au bătut și torturat până a murit după care a învelit corpul într-o prelată și l-a îngropat la marginea orașului Chicago. După luni de investigații, mama JoAnn Cunningham s-a declarat vinovată de moartea fiului său  AJ Freund , în vârstă de numai 5 ani. Femeia, în vârstă de 36 de ani, a apărut în fața tribunalului din Woodstock ieri, joi, 5 decembrie. Ea ar putea fi condamnată de la 20 la 60 de ani de închisoare.

Condamnarea ar putea veni pe  30 ianuarie, data la care a fost stabilită următoarea audiere a procesului cu mama monstru. Cu doar câteva luni în urmă, ea a negat orice implicare în decesul fiului ei  afirmând că nu i-ar fi putut face niciodată rău copilului.

Citește și O mamă și-a strangulat și nou-nascutul pentru că o ținea trează toată noaptea

 

Potrivit unei reconstrucții a faptelor, AJ a fost bătut la moarte în casa familiei din Crystal Lake pe 15 aprilie, cu trei zile înainte ca părinții săi să depună o plângere la poliție afirmând că băiețelul a dispărut din camera lui în miez de noapte. Tatăl, Andrew Freund Sr, le-a spus agenților că a pus copilul la culcare, doar că a doua zi dimineață nu l-a mai găsit. Agenții au început o căutare amănunțită a întregii zone până au găsit cadavrul.

Încă de la început anchetatorii au suspectat părinții care la puțin timp au fost arestați și acuzați de crimă. În urma autopsiei s-a descoperit că  AJ a murit în urma unei leziuni la cap. Nu numai atât: în seara dinaintea morții , cei doi părinții  au lovit copilul peste tot corpul , l-au obligat să intre îmbrăcat sub dușul cu apă rece și să se culce ud. A doua zi el a fost găsit mort

În așteptarea sentinței  ambii părinți rămân în închisoarea din  McHenry, în timp ce alți doi copii au fost luați de serviciile sociale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.