Și-a torturat fiica de 9 luni injectându-i înălbitor ” Nu îmi spunea că mă iubește”

Caz șocant în Turcia unde o mamă și-a torturat fiica de numai 9 luni pentru că…nu îi demonstra că o iubește…

Femeia i-a injectat înălbitor și săpun lichid. Elif K., numele femeii, ca și când nu ar fi fost de ajuns a tăiat-o pe micuță cu lama și i-a fracturat craniul. Poliția a fost avertizată de către un medic de la urgență care a vizitat copila. Văzând rănile pe corpul micuței acesta i-a cerut expliații, dar mama s-a arătat imediat agresivă și au început să se certe.

Intervenția agenților a fost imediată și au arestat-o pe femeie pentru rele tratamente asupra minorei. Ajunsă la proces în fața judecătorului, femeia a mărturisit că și-a maltratat copila.

O elevă s-a spânzurat de rușine că și-a pătat uniforma cu sânge

”Nu îmi arăta că mă iubește”, a spus femeia. Poi a adăugat ” Am început să o injectez cu înălbitor și săpun lichid în nas și sub ochi până a început să sângereze, după aceea am tăiat-o cu lama pe picioare, pe brațe și pe piept”.

elif 1În baza mărturiei sale Elif K. a fost arestată.

La distanța de un an și jumătate fetița locuiește cu tatăl ei și este în stare bună de sănătate, deși cu siguranță nimeni nu-i va putea șterge traumele pe care le-a suferit…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.