Și-a tatuat chipul soției sale în timp ce dormea, dar :” Acum mi-e frică ”

Și-a tatuat chipul soției sale în timp ce dormea, dar a întrecut orice glumă : „Acum mi-e teamă”. Glumele între un soț și soția lui originari din Marea Britanie au mers puțin mai departe. Pentru a se răzbuna pe soția sa, soțul și-a tatuat o fotografie neplăcută a soție sale de pe coapsă .

James McGraw, în vârstă de 40 de ani, spălător de geamuri Portsmouth, a vrut să se răzbune pe soția sa Kelly pentru că i-a făcut o tunsoare dezastruoasă și s-a gândit bine să-i facă o fotografie în timp ce dormea, într-o postură pentru nimic grațioasă, cu gura deschisă și bărbia dublă la vedere. Deși nu a fost cea mai reușită fotografie, McGraw și-a tatuat fotografia pe coapsă și a publicat ”opera de artă” pe Facebook dezlănțuind râsete și comentarii care mai de care …

Citește și Lăsa bărbații cunoscuți pe Badoo să abuzeze de fiica ei cu handicap pentru a-i șantaja: mamă arestată

Dar tot curajul lui s-a transformat în frică, pentru că acum nu știe la ce să se aștepte de la soția lui…

Cuplul își fac glume și farse de 24 de ani,  dar există totuși o limită pe care se pare că bărbatul a depășit-o: ”Suntem doar o familie normală, dar glumele noastre ne-au scăpat din mână “, a spus femeia pentru The Sun. Din fericire, se pare că James poate dormi liniștit, deoarece Kelly a recunoscut că după„ trauma “inițială, ea nu poate acum să privească fotografia fără să râdă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.