Si-a taiat organele genitale si s-a dus la spital: ”Acum ma simt mai complet”

Si-a taiat organele genitale si s-a dus la spital: ”Acum ma simt mai complet”

Americanul Trent Gats, de 23 de ani, declară că aparține categoriei de “Nul “: “Nulilor nu le place să aibă părți ale corpului, cum ar fi sfârcurile, buricul sau organele genitale care se pot identifica ca bărbat sau ca femeie”, explică el. “Prima dată când am făcut sex, aproape că am tremurat ore întregi”, a declarat.

 

Penisul și testiculele au fost tăiate pentru a face parte din categoria “Nul “: “Nulilor nu le place să aibă părți ale corpului, cum ar fi sfârcuri, buric sau organe genitale care se  pot identifica ca bărbat sau femeie”, explică Trent Gates, în vârstă de 23 de ani.

Imagini Nasa/ Incendiile din Amazon au eliberat cantități uriașe de monoxid de carbon în atmosferă

Originar din Washington DC, și-a tăiat testiculele în aprilie 2016, apoi și-a scos penisul cu un “cuțit ceramic ultra-ascuțit” în ianuarie 2017, după ce a văzut o fotografie a unui alt “nul” celebru, numit Gelding. Intervievat de către Metro SUA, Trent susține că a folosit doar apă de gheață pentru prima procedură, în timp ce pentru a doua,    el a luat în mod regulat analgezice pentru a combate durerea.

“Nu le simțeam parte din mine este ca și cum ai fi un trans, dar nu în întregime. Nu doresc să fiu bărbat, dar nici femeie.”

 

Inginerul de 23 de ani și-a tăiat testiculele în apartamentul său și apoi și-a scos penisul într-o cameră de hotel din Carolina de Nord, după ce a angajat un “colaborator” care a fost de acord să cheme o ambulanță dacă s-ar fi întâmplat ceva. El a folosit un cuțit sterilizat cu alcool, apoi a plecat la spital în ambele ocazii, unde chirurgul i-a cusut organele la loc i-ia dat analgezice. De asemenea, el a vorbit și cu o echipă de sănătate mintală despre decizia de a-și îndepărta organele genitale.

Sophia Hadjipanteli: «Monosprânceana mea este un manifest al diversității»

“Nu a fost atât de dureros, dar în acel moment nu eram nici euforic, era un fel de” Bine, da, se întâmplă “.

Trent spune că iubește sexul “chiar mai mult”, acum că nu are penisuri sau testicule: “De fapt, am descoperit că orgasmele mele au devenit mult mai intense.  “Parintii mei au fost puțin șocați, dar până la urmă au acceptat decizia mea. În schimb bunicii mei au fost imediat de acord cu decizia mea”

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.