Și-a sugrumat cei doi copii gemeni și s-a sinucis. Ultimul mesaj către soție: „Nu-ți vei mai vedea copii niciodată”

Tragedie în Italia. Doi copii, un băiat și o fată  gemeni în vârstă de 12 ani , au fost găsiți morți în Margno, în zona Lecco : ar fost sugrumați de tatăl lor, care apoi s-a sinucis.  Se pare că bărbatul, care este din Milano și era în vacanță cu copiii, iar cei doi soți erau în curs de divorț :  tocmai acesta ar fi fost și motivul crimei, relatează TgCom24.

Mama gemenilor a fost cea care și-a găsit copiii fără viață. Femeia a plecat de urgență la Milano în urma mesajului trimis de viitorul fost soț în care o avertiza că nu-și mai va vedea copiii niciodată.

Tragedie în Spania! O româncă se aruncă în fața unui tren, prietena încearcă să o salveze dar mor amândouă

Se pare că bărbatul nu a acceptat niciodată despărțirea de soție și după ce i-a ucis pe cei doi copii, și-a luat viața aruncându-se de pe podul Vittoria a Maggio din Cremona, nu departe de locul dublei crime. Viaductul este cunoscut din păcate,  pentru numeroasele sinucideri care au fost scena de-a lungul anilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.