Și-a strangulat soția după ce a visat că îl înșela cu un alt bărbat

Un bărbat din Pennsylvania a încercat să-și stranguleze soția după ce a visat că l-a trădat

Acest incident grav și suprarealist al violenței  în familie a fost anunțat de către poliție din Archibald.

Agenții au explicat că bărbatul în vârstă de 49 de ani, Conrad Rudalavage, s-a trezit din somn și a coborât scările din dormitor până în sufragerie unde se afla soția lui. Femeia se uita liniștită la televizor când bărbatul i-ar fi spus că a visat că l-a trădat și a sărit la ea încercând să o starnguleze.

Din fericire, la scenă a fost martora fiica lor 17 ani a cuplului, care a reușit să-și ajute  mama să se elibereze dn mâinile bărbatului și a chemat intervenția poliției. Potrivit rapoartelor de poliție, omul ar fi băut înainte să meargă să doarmă și ar fi avut un nivel ridicat de alcool în sânge chiar și în momentul atacului.

Rudalavage a fost raportat pentru tentativă de omor.

Femiea a fost spitalizată cu diverse vânătăi și răni și ar trebui să se recupereze în câteva zile, cel puțin din punct de vedere fizic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.