Și-a strangulat iubita, a dezbrăcat-o și a aruncat cadavrul în grădină

Și-a strangulat iubita, a dezbrăcat-o și a aruncat cadavrul în grădină. Un cascador în vârstă de 33 de ani a fost acuzat de crima brutală a iubitei sale

Este în curs procesul pentru ucidere voluntară a lui Kirill Belorusov , un cascador estonian, în vârstă de 33 de ani, care a fugit de acasă în martie,  înainte de a fi găsit cadavrul iubitei sale Laureline Garcia-Bertaux . Potrivit actelor procesului, Kirill a fost departe de a fi un iubit model maltratâdu-și în fiecare zi  iubita. În fața altor persoane el a batjocorit-o și a avut mai multe relații.

Adolescentă de 14 ani moare după ce telefonul le-a explodat în timp ce a sculta muzică în pat

Când tânăra și-a dat seama că Kirill îi era infidel, a decis să îl lase, lucru pe care Kirill nu a acceptat și a strangulat-o. În acel moment s-a gândit cum să ascundă dovezile crimei: i-a legat mâinile și piciparele a înfășurat corpul cu saci de plastic și l-a ascuns în grădina din spatele casei din Londra, unde locuiau. Știind că mai devreme sau mai târziu crima lui va fi descoperită, bărbatul a părăsit Marea Britanie pentru a se întoarce în Estonia, dar a fost arestat și readus în Anglia pentru a fi judecat.

Și-a ucis sora pentru că a dezonorat familia: condamnat la închisoare pe viață

În cadrul primei audieri, procurorul a descris modul în care bărbatul și-a ucis iubita și a subliniat luciditatea extremă cu care a săvârșit infracțiunea: „Este greu de imaginat că cineva ar putea acționa într-un mod așa de calculat și insensibil ”. Apoi a subliniat suferința pe care fata o simțea înainte de a muri: „Ultimele momente din viața Laureline trebuie să fi fost îngrozitoare … Înțelegând în timp ce moare că bărbatul pe care îl iubeai nu este doar un trădător, ci și un criminal. Crima în sine a durat cel puțin 4 minute, timp în care și-a ucis  femeia de care pretindea că este îndrăgostit”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.