Și-a scris testamentul lăsând întreaga moștenire câinelui său: „Copiii mei m-au dezamăgit, el niciodată”

A decis să își scrie testamentul și să lase întreaga moștenire celei de-a doua soții și câinelui , dar nu și copiilor . Povestea unui fermier în vârstă de cincizeci de ani care locuiește în India face înconjurul lumii.

Protagonistul poveștii neobișnuite este Om Narayan Verma , un fermier din districtul Chhindwara, în statul indian Madhya Pradesh. Bărbatul deține peste opt hectare de teren și a decis să-și scrie propriul testament: a lăsat totul celei dea doua soție , Champa, și câinele său Jacky. Femeia și câinele vor primi fiecare jumătate din teren, așa cum a explicat persoana în cauză la agenția de știri Ani News :

«Ei sunt cei care au avut grijă de mine și m-au susținut întotdeauna. Cine va avea grijă de Jacky, după moartea sa, va putea moșteni acea parte a pământului”. Decizia a fost luată după o ceartă furioasă între fermier și copiii săi.

Citește și S-a descoperit cel mai vechi super-pământ, are o vechime de 10 miliarde de ani

În testament niciunul dintre fiii omului nu a fost menționat. Om Narayan Verma are trei fiice și un fiu de la prima soție și două fiice de la a doua, dar niciuna dintre ele nu va primi nimic: „M-au dezamăgit, nu au avut niciodată grijă de mine. Dacă vor cu adevărat o parte din moștenirea mea, vor trebui să aibă grijă de Jacky.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.