Și-a pierdut telefonul cu fotografiile mamei sale moarte: un copil oferă toate economiile sale

O poveste emoționantă face  în jurul lumii. Un băiat argentinian în vârstă de 10 ani, Gino López, oferă toate economiile tuturor celor care îl vor ajuta să-și găsească telefonul mobil pierdut.

Motivul este că în acel telefon băiețelul avea mai multe  amintiri despre mama sa care a murit de leucemie.
Într-un interviu, Gino López explică că și-a uitat telefonul mobil pe bancheta din spate a unui taxi și, deși bunica a contactat firma, nimeni nu a găsit telefonul.

Răzbunare criminală: femeia răpește fiica de 2 ani al amantului ei și o ucide

Băiatul de 10 ani avea doar câteva luni când mama lui a murit și, prin urmare, spune că telefonul mobil cu amintirile mamei sale sunt foarte important pentru el.

“Nu vreau să-l pierd, pentru că atunci când mi-e dor de mama, mă uit la videoclipuri, îi aud vocea.  Nu vreau să o uit”, a spus el.

Gino López, care locuiește cu bunicii săi în Cordoba șidorește să sublinieze că va oferi toate economiile sale tuturor persoanelor care îl vor ajuta să-și găsească telefonul.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.