Și-a pierdut sutienul după ce a căzut pe scenă. A câștigat oricum și a devenit Miss Belgia / VIDEO

Celine Van Ouytsel , 23 de ani, a căzut în timp ce cobora treptele pe scenă. Fata și-a pierdut echilibrul și a căzut în genunchi pe scenă . În timpul căzăturii, sutienul domnișoarei a zburat și a ajuns și pe scenă, chiar la câțiva centimetri de ea.

Tânăra care are 72.000 de adepți pe Instagram, s-a ridicat imediat și din fericire fără  consecințe, a raportat Daily Star Online.

“Am făcut ceea ce trebuie făcut des în viață , adică să mă ridic după o cădere”, a spus atunci Miss Belgia2020 diferitelor mass-media. Videoclipul căderii lui Celine Van Ouytsel a fost vizionat de peste 27.000 de ori pe rețelele de socializare, deși majoritatea utilizatorilor au dorit să-și exprime solidaritatea. O persoană a comentat scriind  că, în ciuda căderii  , Miss Belgia a rezolvat  totul cu „multă eleganță”.

Citește și Sydney mulțumește pompierilor care au luptat cu incendiile proiectându-le fotografiile pe celebrele pânze de la Opera House

Tânăra în vârstă de 23 de ani a reușit  să câștige și competiția obținând titlul de Miss Belgia, deținută anterior de Elena Castro Suarez. Organizatorul Darline Devos a declarat că este sigură că Celine va câștiga în ciuda căzăturii. Și așa a fost!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.