Și-a pierdut penisul în urma unei infecții: medicii l-au făcut să-i crească din nou pe… braț

Și-a pierdut penisul din cauza unei infecții grave, iar medicii l-au făcut să recrească pe braț: povestea suprarealistă și incredibilă s-a întâmplat în Regatul Unit și ca protagonist este Malcolm MacDonald, în vârstă de 45 de ani. Potrivit unor tabloide britanice, povestea bărbatului, victima unui malpraxis medical unic, a început în 2014 când, din cauza unei infecții foarte grave în perineu, bărbatul și-a pierdut utilizarea penisului. Grupul de medici care au urmat evoluția bolii sale, i-a sugerat astfel Malcolm să se aplice la sistemul de sănătate publică britanic, solicitând un împrumut de 50 de mii de lire sterline, menit să efectueze o operație chirurgicală pentru reconstrucția penisului.

O fetiță de 3 ani s-a închis în mașină cu sora ei de 15 luni în timp ce mama lor trage un pui de somn: poliția a găsit-o moartă

După ce a obținut banii, bărbatul s-a îndreptat către un specialist în domeniu. Medicul David Ralph, șeful unei echipe din cadrul Spitalului Universitar din Londra. Acesta din urmă însă i-a explicat lui Malcolm că procedura de creștere necesită mai întâi instalarea unui penis artificial pe un braț și că apoi, după 2 ani, ar fi fost mutat în inghinal.

Un băiețel a dispărut în timp ce căuta melci : rămășițele trupului au fost găsite în stomacul unui crocodil

Conform celor reconstruite, medicii au luat o bucată de piele din brațul stâng al bărbatului, au rostogolit-o cu propriile vase de sânge și nervi și au instalat în cele din urmă două tuburi umflate cu o pompă manuală, reconstruind uretra. Dar coșmarul bărbatului abia începea.

Malcolm, care de ani buni a trebuit să camufleze protuberanța pe braț cu bluze cu mâneci lungi și cămăși. După 2 ani a constatat că operațiunea de „transfer de organe” a fost amânată cuîncă doi ani din cauza unei întârzieri a sistemului sănătate.

Un bărbat a fost prins într-un grajd cu un ponei în timp ce-l viola

În 2018 operațiunea a fost amânată pentru încă un an în timp ce pandemia Coronavirus a prelungit în continuare operațiunea. „Dacă nu aș putea să râd de penisul de pe braț, aș fi terminat”, a spus Malcolm, care acum speră să aibă penisul la locul potrivit până la sfârșitul anului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.