Și-a pierdut memoria după naștere, soțul scrie o carte cu amintirile lor

Zece ani de relație și nicio amintire: o primă întâlnire, căsătoria și nașterea unui copil…nimic.  Acest lucru s-a întâmplat cu Camre Curto, 31 de ani, din Fenton, Michigan, care și-a pierdut memoria după un un accident vascular cerebral cauzat de o afecțiune cunoscută sub numele de eclampsie și o convulsie în aceeași zi în care l-a născut pe Gavin, care acum are șapte ani.

Soțul ei, Steve a căutat o modalitate prin care soția sa să își poate aminti de relația lor și cele mai importante momente din viața lor, așa că a scris o carte „But I Know I Love You”, ”Dar știu că te iubesc,”  pe care a publicat-o în a patra aniversare a căsniciei lor luna trecută. Povestea lor a fost publicată de diverse mass-media americane. Când a ieșit din spital cu micuțul Gavin, Camre a trebuit să aibe nevoie de ajutor din partea unui  terapeut care se ocupă de ea de ani de zile. Pe măsură ce personalitatea ei a început să reapară, unele aspecte din viața ei au început să-i revină în minte ca dragostea pentru Steve.

Caz șocant de canibalism în Rusia: un bărbat a ucis și mâncat trei persoane

” Stăteam pe canapea – spune soțul ei potrivit  Good Morning America – și mi-a spus: nu știu cine ești, dar știu că te iubesc “. În ciuda dezavantajelor – cum ar fi conștientizarea bruscă a lui Camre de a-și fi pierdut memoria și consecințele acesteia, acum, femeia, după ani, își recunoaște soțul și fiul. „ Îmi place foarte mult să citesc cartea dedicată istoriei noastre – a explicat ea- dar acum toate acestea aduc și sentimente contradictorii. Uneori este dificil, pentru că îmi arată prin tot ce am trecut dar nu le simt în  interiorul meu ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.