Și-a pierdut mama, iar tatăl nu știe să o pieptene: soferița autobuzului școlar îi face codițe în fiecare dimineață

Și-a pierdut mama, iar tatăl nu știe să o pieptene: soferița autobuzului școlar îi face codițe în fiecare dimineață

Sunt acele micile gesturi, pline de dragoste și considerație, care reușesc să facă diferența în viața unei persoane. Povestea micuței Isabella Pieri și a șoferiței de autobuz ne arată și ne învață cât de puțin este nevoie pentru a da un zâmbet  într-o clipă care pare aproape imposibil de depășit. Micuța Isabella, de fapt, este o fetiță de 11 ani care și-a pierdut mama de câțiva ani – o experiență teribilă, mai ales pentru un copil atât de mic, care îi simte lipsa în fiecare zi a vieții, chiar și în lucruri mici. Tatăl încearcă din greu să nu o facă să simtă prea mult lipsa mamei, dar un lucru pe care nu a reușit să-l învețe a fost cum să-i pieptene părul într-un mod mai frumos.

Din fericire, în fiecare zi o femeie cu inima de aur se gândește la acest lucru: este șoferița autobuzului școlar care o ia pe Isabella în fiecare dimineață.

La numai 9 ani, o fetiță cumpără o pereche de încălțaminte colegului de bancă: este sărac și colegii râd de el

Când toți ceilalți copii coboară din autobuz, Isabella rămâne încă puțin timp cu Tracy, femeia care aduce zeci de elevi mici la școală în fiecare zi, cu duba ei galbenă. Tracy îi pieptănă părul în fiecare zi și de multe ori chiar îi face împletituri frumoase.

Din păcate, tatăl lui Isabella nu reușise să se ocupe de asta, iar soluția sa pentru a rezolva „problema” părului încâlcit, inițial, a fost să-l taie direct.  Dar, din ziua în care Isabella s-a întors acasă cu un aspect diferit de cel obișnuit – cu siguranță, diferit de cum a plecat de dimineață de acasă – tatăl ei a văzut frumoasa coafură pe care cineva i-a făcut-o fiicei sale. Fata se plânsese de problema părului cu Tracy, iar femeia nu s-a gândit de două ori și a hotărât să facă ceva în acest sens.

codițe

Din acea zi, Tracy stă în fiecare dimineață câteva minute cu Isabella și vorbesc în timp ce îi pieptănă părul. Între cele două s-a născit o prietenie frumoasă, iar Isabella este mult mai fericită cu coafura ei acum.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.