Și-a pierdut fiica imediat după naștere: mama donează peste 100 de litri de lapte matern altor bebeluși

Și-a pierdut fiica imediat după naștere: mama donează peste 100 de litri de lapte matern altor bebeluși

Alexis Marrino este o mamă care a cunoscut cea mai grea tragedie, aceea de a vedea fiica ei murind imediat după naștere din cauza unei malformații grave. Această mamă specială a vrut însă să facă un gest extrem de generos: a donat peste 100 de litri de lapte altor copii.

La începutul acestui an, Alexis Marrino a fost supusă unei ecografii care ar fi trebuit să dezvăluie sexul copilului ei. În mijlocul ecografiei însă, șoc: fătul era anencefalic (adică nu avea creier) și speranță de viață era zero.

Vestea a distrus toate planurile viitoarei mame și a distrus-o psihologic. În ciuda acestei vești îngrozitoare Alexis a decis să nu avorteze, ci să o nască fiica ei, Sweet McKinleigh Jade.

McKinleigh Jade Marrino 💕 Born on Monday July 29th, 2019 at 11:49AM. She was a whole 4 lbs 9oz and was 15 3/4 inches…

Pubblicato da Alexis Marrino su Venerdì 2 agosto 2019

Copilul, născut pe 29 iulie, a reușit să trăiască doar o oră , un timp foarte scurt, dar totuși prețios pentru părinții care cel puțin au avut posibilitatea de a o vedea și îmbrățișa.  Dar povestea nu se termină aici. Dimpotrivă. Înainte de a afla starea fiicei sale, Alexis decise să o alăpteze la sân. . Și la sfârșitul sarcinii știa că, oricum, corpul ei va mai produce lapte matern.

Un copil de 5 ani a murit la urgență după 11 ore de așteptare

 

Prin urmare, noua mamă a început să-și extragă laptele depozitându-l în recipiente speciale pe care apoi le-a donat copiilor ale căror mame nu puteau alăpta. La mai puțin de două luni de la nașterea și moartea ulterioară a fiicei sale, această mamă a făcut o faptă adevărată extraordinară: a colectat peste 1.130 de recipiente cu lapte matern pentru un total de peste 100 de litri de lapte!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.