O micuță balerină și-a pierdut brațul, dar nu vrea să înceteze să danseze, povestea Viennei de 12 ani

O balerină în vârstă de 12 ani și-a pierdut un braț, dar nu și speranța. Povestea Viennei care după un accident a trebuit să-i fie amputat un braț după ce a căzut  de pe trambulină.

Stând pe pat și cu un zâmbet mare, Vienna Hayers este hotărâtă mai mult ca oricând și vrea să danseze din nou. Tânăra de 12 ani a trăit o experiență care i-a schimbat viața, dar care i-ar lăsa multe persoane complet devastati. Brațul său drept, de la cot în jos i-a fost amputat. Refuzând să fie intimidat de incident, Vienna a afirmat că „devine mai puternic în fiecare zi” .

O mamă și-a ucis fiul și l-a cimentat în pivniță apoi îi denunță dispariția: descoperită după 3 luni

Vienna dansează de la vârsta de doi ani și într-o zi sărea pe trambulina din curtea casei lângă Bedford, când a aterizat pe pământ rupându-și cotul .  Chirurgii au trebuit în cele din urmă să-l amputeze deoarece sângele nu mai ajunge la mâna dreaptă. Imediat după accident, Vienna a fost dus la spitalul Bedford înainte de a fi transferată la Great Ormond Street.A fost supusă la  mai mult de opt operații , dar chirurgii nu au reușit să-i corecteze problema circulației.

În perioada de spitalizare , doar familia ei și doamna Hayers , profesoara ei  au fost acolo din cauza coronavirusului .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.