Și-a părăsit soțul și cei nouă copii pentru a zbura în Gambia la amantul ei cunoscut pe Facebook

Protagonista este o femeie de 44 de ani, Heidi Hepworth,  mama a nouă copii care nu a parasit niciodată Marea Britanie. La un moment dat, scrie Daily Mail, ea a cunoscut lumea virtuală de pe Facebook și a început să vorbească cu fel de fel de bărbați pănă l-a cunoscut pe  Mamadou Jallow, un bărbat de 30 de ani, din Gambia și a decis să-și schimbe radical viața.  A început să-și facă tatuaje, să se îngrijească tot mai puțin.

După puțin timp  a luat o decizie mult mai drastică:

Și-a părăsit partenerul Andy, cu care a trăit de 23 de ani, și cei nouă  copii săi să-și refacă viața alături de un bărbat mai tânăr. Soțul a declarat publicație The Sun,  că a fost cu adevărat “devastat” după ce i-a plecat soția cu care are șase copii. Ceilalți trei copii ai femeii s-au născut dintr-o casătorie anterioară.

”Mă întorc la soția mea”, amanta nu acceptă decizia și se sinucide

 

Era o mamă atentă și grijulie. Acum a devenit o persoană oribilă:”Este ca și cum un străin a luat în stăpânire corpul ei.  Acest om i-a spălat-o creierul. Ea s-a îndrăgostit orbește și la urmat până în Africa.”

În ceea ce o privește, Heidi a încearcat să se justifice:

“Am întâlnit un tânăr , nu este doar o aventură. Căsătoria cu andy  avea probleme, eram deja separați. Poate că o femeie să-i fie interzisă să-și refacă viața?” Dar Andy, pe de altă parte, susține că fosta iubită a început să se îndepărteze de el în primăvara anului 2017, când a început să vorbească cu bărbați din Africa și Asia pe Facebook. Heidi, totuși, nu are intenția să se întoarcă și îți  imaginează o viață frumoasă lângă noul partener și copiii ei, chiar dacă sunt la mii de kilometri distanță de ea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.