Și-a opărit fiul sub dușul fierbinte: ”A luat note rele la școală”

Un copilul dîn vârstă de 7 ani s-a întors de la școală cu o notă mică și tătăl vitreg drept învățătură de minte , după ce l-a bătut l-a băgat sub jetul dușului cu apă fierbinte opărindu-i scalpul și o parte din corp.  John Terrell în vârstă de  27 de ani, a fost acuzat de bătăi și rele tratamente aplicate minorului iar acum este  în proces.

Citește și Un băiat de 9 ani a murit în chinuri groaznice după un ritual de exorcism: părinții anchetați de crimă

Bărbatul s-ar fi înfuriat după ce a descoperit că băiatul a luat o notă proastă, așa că mai întâi l-a bătut  și apoi l-a băgat la jetul cu apă fierbinte, la casa lor din Texas. Copilul a suferit arsuri severe pe scalp și pe corp fiind  dus la spital abia după 2 zile . Concubinul mamei este acuzat de agresiune , în timp ce femeia este acuzată de complicitate pentru că  nu și-a salvat  fiul , scrie The Sun.

Femeia a încercat să justifice rănile copilului, spunând că băiețelul a intrat sub duș neștiind să-și potrivească apa…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.