Și-a omorât fiica cu 15 lovituri de cuțit ”Acum nu va mai putea fii cu niciun bărbat, este în Rai”

Și-a omorât fiica cu 15 lovituri de cuțit ”Acum nu va mai putea fii cu niciun bărbat, este în Rai”

Aleya avea 11 ani și era o fetiță aproape de adolescență, ar fi trebuit să își trăiască viața ca oricare alt copil, dar mama Rosa Alcides Rivera în vârstă de 28 de ani din Orlando, Florida, a înjunghiat-o de 15 ori  chiar înainte cu 4 zile de a împlini 12 ani. Motivul? Să nu poată să aibe raporturi cu bărbații

Mama ucigașă după ce și-a înjunghiat fiica a dus corpul fără viață a copilei la spital. Medicii nu au putut decât să constate decesul.

”Micuța mea s-a dus”, ar fi spus medicilor.

Potrivit presei locale, femeia a mărturisit că ea a omorât-o pentru a nu avea raporturi intime cu bărbații. Înainte cu două zile a dus-o le Aleyda acasa prietenului ei și l-a acuzat că ar fi avut un raport sexual cu fata.

”Îi vedeam cu își zâmbesc. Acum sunt sigură că s-a dus în Rai” a declarat autoriăților.

Te-ar putea interesa și Își ia la bătaie soția de față cu fetița lor. Micuța se ascunde în baie și cheamă carabinierii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.