Si-a omorat copilul de 4 ani oparindu-l in oala cu apa fierbinte si l-a aruncat la ghena de gunoi

Zile întregi s-a prefăcut că așteaptă ca FBI să-i găsească copilul în vârstă de 4 ani despre care raportase dispărut. Dar Alicia Lawson mințea: știa foarte bine că fiul ei a este mort în urma unor arsuri devastatoare. Și ea însăși s-a descotorosit de trup, aruncându-l într-o ghenă de gunoi din Baltimore, Maryland. Fapta îngrozitoare a ieșit la suprafață în ultimele ore.  Alicia și concubina ei în vârstă de 40 de ani acum în spatele gratiilor.

Malachi Lawson a murit după ce a fost scufundat într-o oală plină cu apă clocotită. Copilul a murit după nouă zile de suferință îngrozitoare, fără ca mama să facă nimic pentru a-l salva. Ea și-a lăsat copilul să moară, apoi a înfășurat corpul într-o pătură și l-a aruncat într-o ghenă de gunoi. După ce a raportat dispariția copilului, spunând poliției că fiul său a dispărut din fața casei bunicii sale. Zile întregi agenții au căutat în zadar copilul  între timp ce femeia era interogată, ea până la urmă a mărturisit. A spus poliției că a încercat să-i vindece arsurile fiului său, dar nu l-a dus la spital de teama de a fi pus sub acuzare. Potrivit declarației sale, arsurile lui Malachi au fost atât de severe încât „bucățile de piele pluteau în apă”.

La 16 ani, comndamnata la inchisoare pe viata pentru ca si-a ucis violatorul: acum este libera

Sâmbătă, femeia a dus poliția la locul unde a aruncat cadavrul fiului ei: corpul  prezenta semne evidente de rănire și va fi supus unei autopsii. Anchetatorii au efectuat un test pe conductele de apă ale casei lui Lawson, dar în niciun moment temperatura apei nu a ajuns la temperaturi așa de mari încât să desprindă carnea de pe oase. Alicia și partenerul ei sunt acuzați de ucidere din culpă, abuzuri asupra copiilor și sperjur.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.