Si-a omorat cei cinci copii, condamnat la moarte. Fosta sotie il apara: ”Iertati-l, isi iubea copiii”

Si-a omorat cei cinci copii, condamnat la moarte. Fosta sotie il apara: ”Iertati-l, isi iubea copiii”

Pentru procurorul Rick Hubbard el este “un monstru”, dar fosta soție nu crede. Diferențele de păreri nu mai contează, deoarece Timothy Jones în vârstă de 37 de ani, a fost condamnat la moarte: Jones a fost condamnat săptămâna trecută pentru masacrarea familiei sale, ucigând brutal cei cinci copii ai săi în 2014. Cei cinci copii aveau vârste cuprinse  unu și opt ani.
 

Fosta sa soție, Amber Kyzer, l-a iertat: prin urmare, el a cerut judecatorului să nu-l condamne la moarte și să-i salveze viața. Ajungând la sfârșitul procesului din Carolina de Sud, femeia a cerut să vorbească în sala de judecată: “Copiii mei îl iubea – a spus ea – nu el nu a avut milă, dar dacă trebuie să vorbesc în numele lor și nu în numele meu, acest lucru trebuie să spun: copiii îl iubeau”.

Cei doi erau despărțit s-au despărțit, iar Timothy Jones a avut custodia exclusivă a copiilor, pentru că avea un salar mai mare. Verdictul a fost anunțat în mai puțin de două ore: condamnarea la moarte.  În acea zi îngrozitoare din 2014 Jones, și-a ucis întâi pe fiul de 6 ani, apoi ceilalți patru strangulându-i. Apoi a aruncat cadavrele celor 5 copii pe un deal băgați în pungi de gunoi.

 

O poveste teribilă care a șocat întreaga America și s-a încheiat cu o sentință de moarte.

Te-ar putea interesa și In Camerun, cea mai grava criza a stramutarilor fortate din lume este in curs de desfașurare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.