Și-a obligat soția și fiul vitreg să întrețină raporturi în timp ce el înregistra: tatăl monstru arestat

Și-a segregat în casă soția și fiul ei de 11 ani și i-a obligat să întrețină raporturi între ei în timp ce privea și filma totul. Acestea sunt violențele groaznice la care a fost supusă soția și fiul ei de către un bărbat de 72 de ani. Acum, bărbatul, Jerry Gilligan, a fost condamnat de o instanță locală de stat din Arizona, care l-a găsit vinovat în 18 acuzații de tortură, răpire și abuz de minori. De fapt, potrivit investigațiilor bărbatul nu doar că se excita să privească relațiile incestuoase dintre soția sa și fiul ei, ci a pretins ca cei doi să aibe raporturi și cu el.

Bărbatul a supus cele două victime la ani buni de teroare încă din 2016, pe când femeia avea 39 de ani și fiul ei doar 11. Totul a început când soția l-a găsit pe bărbat hărțuindu-l pe băiat în curtea casei lor din Kingman, Arizona. Dându-și seama că a fost descoperit i-a legat pe amândoi cu o frânghie și cu lanțuri și a început să-i bată cu tot ce-i cădea în mână. Mai mult, bărbatul le-a ras părul și a turnat acid de acumulator pe ei pentru a se supune. În cele din urmă, i-a forțat să aibe raporturi între ei.

O fată de 17 ani a murit după ce a fost violată de un grup de patru „prietenii” : Avea răni îngrozitoare”

În urma torturilor zilnice victimele au fost duse la spital și femeia a început să povestească medicilor calvarul prin care trecea. Personalul medical au cerut imediat intervenția autorităților.

Gilligan, mai fusese deja condamnat pentru omor. Își ucise tatăl vitreg în bătaie după care a dat foc cadavrului. Acum riscă să-și petreacă restul zilelor în închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.