Și-a obligat iubita să bea acid de față cu fiul ei de 5 ani. Olga moare după 3 zile de agonie

 

Alexander Larin, un rus de 33 de ani, a omorât-o pe Olga Ryadchikova în vârstă de 42 de ani de față fiului său Nikita. Copilul, care a fost principalul martor la procesul bărbatului, a spus că mama sa “s-a vârcolit ca un vierme” timp de trei zile în timp  ce lichidul corosiv îi distrugea organele interne.

Un bărbat este condamnat la 19 ani pentru că și-a forțat viitoarea sa mireasă să bea acid, un lichid care i-a ars organele interne, provocându-i o moarte lentă și dureroasă.  Alexander Larin, 33 de ani, a ucis-o pe Olga Ryadchikova în vârstă de 42 de ani, în fața fiului său de cinci ani, a raportat un tribunal din Rusia. Substanța a provoacat  arsuri  în gură, faringe, esofag, stomac, căilor respiratorii. Timp de trei zile, femeia a suferit o adevărată tortură în timp ce “ardea înăuntru” fiind în imposibilitatea de a se deplasa, mânca sau bea.

India, explozie la o fabrică ilegală de artificii: 22 de muncitori morți

Fiul ei Nikita a fost martorul suferinței sale îngrozitoare și a fost martorul principal la procesul criminalului, celui care ar fi trebuit să devină tatăl vitreg.

“I-a dat lui mama să bea o bere albă dar a scuipat-o ca și când ar fi ieșit apă dintr-o fântână. Era întinsă pe coridor și se zvârcolea ca un vierme “, a spus copilul. Nikita și-a reamintit cum “mama m-a privit în ochi. Apoi i-a închis și nu i-a deschis niciodată “.

Larin s-a apărat susținând că femeia a băut în mod voluntar acidul.  El ar fi împiedicat-o Olga să primească orice tratament medical, a confirmat instanța. Mama lui Olga, Galina, a spus: “Nepotul meu a văzut trupul mamei sale cum era luat, el crede că au fost  doctorii…. încă mai așteaptă să se întoarcă acasă după ce ea se va face bine…”.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.