Și-a neglijat soția bolnavă de cancer, o femeie a fost găsită acoperită de viermi pe fotoliul din casă

Și-a abandonat soția bolnavă terminal, iar femeia este găsită invadată de viermi . Richard Wallach ar fi trebuit să aibă grijă de soția sa Valery, dar a lăsat starea ei să se înrăutățească. Când pompierii și paramedicii au intrat în casa lor din Liverpool s-au trezit în fața unei scene groaznice de degradare extremă.

Gest extrem: un bărbat s-a aruncat în fața metroului cu fetița de 5 ani în brațe

Femeia se afla într-un fotoliu, ”înmuiată ”în propriile fecale și urină, corpul ei era acoperit de răni  pe care se plimbau nestingheriți viermii, iar muștele zburau constant în jurul ei. Femeia suferea de cancer, o boală nediagnosticată și neglijată care a împiedicat-o să fie independentă. Așa că s-a bazat pe grija soțului ei, bărbatul cu care trăia de 15 ani, dar Richard a lăsat-o singură, asigurându-se că este redusă la limitele supraviețuirii.

Un bărbat a fost ars de viu de săteni după ce a violat o tânără de 17 ani cu handicap

Valery a fost dusă imediat la spital, unde a murit după numai 20 de zile la vârsta de 60 de ani. Cu toate acestea, moartea soției  care nu l-a supărat prea tare pe soțul ei, îi părea că o fereastră a fost spartă pentru a ca paramedicii să-i ducă soția la camera la urgență. Bărbatul a fost denunțat pentru omucidere din culpă și neglijență gravă și în curând va fi supus unui proces, scrie Daily Mail .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.