Și-a mâncat părul ani de zile: medicii i-au scos din stomac o masă de păr de aproximativ 7 kg

Este descoperirea incredibilă făcută de medicii care au operat o tânără. Pacienta care are 17 ani și se numește Sweety Kumari, a fost operată în 31 august trecut în spitalul Bokaro, în statul Jharkhand, din estul Indiei. Operația, care a durat șase ore, a făcut posibilă recuperarea unui ghem imens de păr cu o greutate de  6,8 kg.

Imaginile video arată o echipă de medici care o operează pe fată și recuperează masa de păr din abdomen. Dr. Sahu, care a coordonat operațiunea, a declarat pentru Daily Star Online că așa ceva nu a mai văzut niciodată în 40 de ani de profesie.

Tratează micoza pisicii cu curcuma și devine…Pikachu

Inițial, suspiciunea a fost că Kumari ar putea avea cancer de stomac . Examenul cu ultrasunete a relevat de fapt prezența acestei mase, care nu era cancer. Fata, de fapt, a avut obiceiul de a-și mesteca și înghite părul : o practică care a durat mai mulți ani. Părul nu este biodegradabil , deci se poate acumula în stomac și poate forma o masă, la fel cum s-a întâmplat și tinerei.

Din fericire, Sweety Kumari este în stare bună și în curând va fi externată din spital.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.