Și-a lovit fiul adoptiv cu 135 de lovituri de mâner de lemn. Copilul moare după 9 luni de agonie

Yulia Blokhina , o rusoaică de 34 de ani, și-a lovit fiul adoptiv de doar 6 ani, cu o violență fără precedent. Femeia îl lovise deja în cap cu un mâner din lemn drept „pedeapsă” pentru că luase mâncare din frigider.

Deși micuțul Stepan Kukin mai respira încă după loviturile cumplite , femeia și soțul ei au așteptat o oră și jumătate înainte de a chema o ambulanță.

Băiatul a suferit leziuni grave la nivelul capului și fracturi de claviculă, coaste și pelvis, precum și multiple tăieturi și vânătăi. Băiatul a rămas în comă nouă luni , fără să-și recapete vreodată conștiința. În aprilie 2019, a decedat în spital.

Citește și Coronavirus, OMS: „Acum este un risc extrem de ridicat”

La început, femeia le-a spus oficialilor legii că micul Stepan s-a rănit „căzând din patul lui”. Ulterior, a dat vina pe fiica ei cea mai mare, Alina , care a fost presată să mărturisească crimele pe care nu le-a comis niciodată.

Cu toate acestea, potrivit Daily Star Online, unele dovezi medico-legale au demonstrat în mod clar vinovăția femeii, care a fost condamnată pentru omor și tortură. Și soțul ei, Yevgeny Blokhin, în vârstă de 36 de ani, a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru tortură și vătămări fizice asupra copilului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.