Și-a lăsat postul de muncă pentru a deveni o vedetă Munkbang: „Scopul meu este să consum 10 mii de calorii”

Și-a lăsat postul de muncă pentru a deveni o vedetă Munkbang Charna Rowley, 22 de ani, din Regatul Unit, a făcut o alegere importantă lăsându-și locul de muncă pentru a deveni un vlogger pe binecunoscutul canal YouTube. Scopul său este să mănânce 5.000 de calorii pe masă, comandând tot felul de mâncăruri.

Tânăra de 22 de ani comandă porții enorme de mâncare, lde la cele chinezești până la pizza, burgeri și chipsuri. În videoclipurile sale, fata se înregistrează în timp ce mănâncă mâncărurile sale bogate în calorii. Pe canalul ei de YouTube are 40.000 de spectatori, cu aproximativ 5.000 de abonați. Chiar dacă cântărește peste 96 de kilograme nu are intenția să renunțe și șă-și protejeze sănătatea, dar face gimnastică de 4 ori pe săptămână.

O tânără fără un picior, batjocorită pe web. Comentariile sunt înfiorătoare

Charna, speră să fie prima vedetă Munkbang din Marea Britanie. Mukbang este o tendință născută în Coreea, unde a avut o difuzie maximă, și care constă în a privi pe net oamenii care mănâncă mâncăruri abundente și bogate în calorii. Tânăra de 22 de ani speră să facă din această pasiune o afacere. Până acum ea susține că a reușit să suporte costurile, datorită și unor sponsori care i-au oferit mâncare gratuit pentru a-și face videoclipurile, dar este dispusă să cheltuiască până la 1000 de lire sterline pentru a crește traficul pe canalul său web.

Mulți o critică pentru ceea ce face, în special pentru riscurile sănătații la care este expusă, dar ea potrivit Daily Mail, spune că are situația sub control mărturisind că vrea să consume 10 mii de calorii pe masă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.