Și-a lăsat însărcinată iubita, apoi mama, mătușa și sora ei: povestea unui tânăr de 23 de ani din Italia

Și-a lăsat însărcinată iubită, apoi mama, mătușa și sora ei. Nu este o glumă, ci o poveste adevărată al unui tânăr din Italia, mai precis din Calabria care mai acum ceva timp a ajuns pe toate ziarele din peninsulă.

Alfio este un băiat de 23 de ani din Calabria, chipeș și logodit cu o tânără de 19 ani. Când tânărul a aflat despre sarcină, nu a fost deloc fericit, așa că a decis să-și îndepărteze iubita pretinzând că acestă sarcină i-a provocat un bloc psihologic. Acest lucru l-a determinat să se apropie în mama iubitei sale :femeia, îngrijorată că fiica ei ar putea fi înșelată s-a oferit să-l consoleze …în pat.

După ceva timp, pentru tânărur iată că o altă veste șocanță lovește tânărul ca un fulger: soacra este însărcinată ! Depresia tânărului nu trece neobservată de o mătușă a iubitei sale care încearcă să-l consoleze în toate privințele, până când ajung în pat și pe cât de absurd poate părea, și acesta rămâne însărcinată.

Citește și „Fabrica de copii” din Nigeria: 12 femei și un bebeluș au fost salvați de autorități

Alfio cuprins de disperare, încearcă să scape din această situație și se ascunde într-o căsuță de la marginea micului sat unde locuia, dar o întâlnește pe sora de 17 ani a iubitei sale cu care are o aventură de o seară și , da, ați ghicit: tânăra de 17 ani, cea care ar fi trebuit să-i fie cumnată a rămas însărcinată!

Cu patru sarcini nedorite în aceea și familie, ghinionistul Alfio a fugit din țară. Ce s-a întâmplat după aceea, nu știm, putem doar să sperăm că presa italiană va publica o actualizare a acestei povești.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.