Și-a lăsat fiul orb să moară într-un scaun cu rotile: corpul copilului a fost găsit mumificat

Și-a lăsat fiul orb de cinci ani să moară după care i-a ascuns trupul. Recent s-a deschis procesul împotriva lui Sagal Hussein . Femeia a negat în mod oficial că ar fi provocat moartea fiului ei Josias Marquez în timpul unei ședințe judecătorești din Green Bay, Wisconsin, marți. Josias a suferit de paralizie cerebrală și epilepsie. Cadavrul său parțial descompus și mumificat a fost găsit ascuns într-o pungă în portbagajul mașinii sale la sfârșitul lunii martie a acestui an.

Citește și Strigător la cer! Doi părinți și-au ucis copilul nou-născut și l-au ascuns într-un butoi cu smoală

Anchetatorii cred că băiețelul murise de câteva luni înainte de descoperirea rămășițelor sale.  Josias a fost văzut ultima dată în viață în noiembrie 2019. Un legist a explicat că băiatul era extrem subnutrit și nu cântărea mai mult de 10 kilograme . Hussein arestată sub acuzația de omor și abandon de minori , relatează Fox.

Mama a fost sesizată la poliție în ianuarie anul curent, când un vecin a raportat că i-ar fi văzut pe ceilalți doi copii ai lui Hussein afară, fără ca cineva să-i supravegheze. Mai târziu, asistenții sociali au început să investigheze situația familiei. Mama a susținut că fiul ei se mutase cu tatăl său, dar anchetatorii nu au crezut această versiune. Femeia a fost arestată în martie  iar corpul lui Josias a fost găsit a doua zi. Acum se află în închisoare cu cauțiunea stabilită la 500.000 de dolari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.