Si-a lasat fiul in masina sub soare pentru a se intalni cu asistentii sociali: mama arestata

Si-a lasat fiul in masina sub soare pentru a se intalni cu asistentii sociali: mama arestata

O tânără mamă de 27 de ani din Indiana (Statele Unite), Jennifer K. Ost, a fost arestată în urma unei acuzații de neglijență împotriva fiului cel mai mare al ei după ce l-a lăsat două ore  închis în mașină sub soare. Ost a fost arestată marțea trecută după ce a fost  raportată unii trecători care au văzut copilul în mașină cu telefonul în mână fiind foarte transpirat.

 

Plângerea a fost depusă de un angajat al departamentului de servicii pentru copii Anderson, care a văzut mașina parcată lângă clădire. Ost a fost chemată să vorbească despre copilul pe care îl născuse cu patru zile în urmă. Pentru a se prezenta la întâlnire,  și-a lăsat fiul cel mare în mașină cu ferestrele închise.

Potrivit  Daily Mail băiețelul a fost găsit în mașină  transpirat și deshidratat. Femeia s-a justificat explicând că băiatul  nu a vrut să o însoțească înăuntru. Acum, ambii copii au fost luați de serviciile sociale.

 

În medie, 38 de copii mor anual din cauza unui accident vascular cerebral provocat de căldură, după ce sunt ”uitați” în mașină cu ferestrele închise pe timp de caniculă.

De Marius Oprea

Te-ar putea interesa și Lufthansa, alarma falsa cu bombain avion: s-a indragostit de o hostess si nu vrea sa o lase sa plece

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.