Și-a lăsat fiul de 16 luni cu vecina de casă: l-a violat și ucis cu o violență de nedescris

Pentru a putea termina cât mai repede mutarea într-un alt apartament, Marta Delgado și-a lăsat fiul de 16 luni cu vecina de apartament.

Duminică seară, vecina Gloria Fields i-a trimis un mesaj în care spunea că băiatul se împiedicase în timp ce erau la plimbare și că la scurt timp  a murit în spital. Dar autopsia a dezvăluit un macabru adevăr macabru. Micul Anthony nu murise din cauza căzăturii , el fusese violat și apoi ucis. Vecina criminală în vârstă de 31 de ani, fusese declarată în trecut bolnavă de schizofrenie.

Citește și Coronavirus, spitalele nu mai fac față: „cadavrele sunt îngrămădite pe podea”

Conform versiunii spuse de femeia criminală, băiatul ar fi căzut lovindu-se cu capul de trotuar. Odată  ajuns la Spatenul Universității de Nord din Staten Island, era inconștient și se afla în stop cardiac . Eforturile medicilor nu au fost de niciun folos: Anthony a murit la o oră după internarea în spital. Rănile pe corpul copilul copilului au stârnit dubiile medicilor care au decis să efectueze o autopsie iar rezultatele au confirmat bănuielile medicilor: băiețelul a fost violat și ucis.

Femeia a fost arestată marți seară și va trebui acum să răspundă sub acuzațiile de crimă, abuz sexual și agresiune împotriva copilului .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.