Și-a lăsat fiica de 7 ani să moară de foame, inventând că ar avea cancer: mamă criminală arestată

Și-a ucis fiica, comitând o crimă disprețuitoare și lipsită de scrupule iar la doi ani de la acest eveniment tragice, poliția a găsit dovezile care au dus la arestul femeii.

Vorbim despre Kelly Renee Turner , cunoscută și sub numele de Kelly Gant , o femeie de 41 de ani care locuiește în Colorado . Acum doi ani, pe când avea 39 de ani, și- a ucis fiica în vârstă de 7 ani și i-a convins pe medici că ar trebui să o reanimeze și să o lase să moară . Dar Olivia, acesta era numele fetei de 7 ani, nu a murit din cauza unei boli, a murit din cauza lipsei de alimentație pe care medicii le-au comandat fiind convinși convinși de mama ei . Scena este una care te lasă fără răsuflare din cauza minții criminale și psihopatice a acestei mame  care, pentru a atrage atenția asupra ei a inventat un cancer în fază terminală fiicei sale. Acestea sunt rezultatele unei investigații îndelungate și complexe care au implicat, la diferite niveluri, toți anchetatorii și forțele de poliție care au lucrat la acest caz.

Ororare în Rusia: o fetiță de 12 ani a fost dată la schimb pedofililor pentru vodcă

Micuța Olivia Gant a murit în 2017, la 7 ani, din cauza unei serii întregi de boli împotriva cărora copilul  a luptat până la momentul morții sale . Aceasta este relatarea oficială  a unei povești petrecute în Colorado și care a dezvăluit acum un fundal tulburător și incredibil : copilul nu ar fi fost bolnav, dar mama ei, Kelly Renee Turner, în vârstă de 41 de ani, ar fi ucis-o în mod deliberat . Anchetatorii au investigat acțiunile criminale ale femeii împotriva fiicei sale timp de doi ani , ajungând la o concluzie specifică. Femeia ar fi mințit puternic asupra presupuselor boli de care suferea fiica ei chiar inventând existența unui cancer cerebral inoperabil . Copilul, potrivit poveștii femeii, ar fi început să se simtă rău pe când avea 13 luni.

Fetiță gravidă la 11 ani: „Violată de bunicul ei”. Avortul negat, ea încearcă să se sinucidă, copilul moare

Kelly Renee Turner a creat o propagandă  înfricoșătoare și bine organizată , capabilă să agite sentimentele opiniei publice față de fiica ei care potrivit fe,meii era pe moarte.  Femeia a editat un blog intitulat „ Rugăciuni pentru Olivia Gant ” și a lansat o strângere de fonduri pe GoFundMe . Acum anchetatorii cred că femeia poate suferi de sindromul Münchhausen , tulburarea care îi determină pe oameni să se prefacă că suferă de anumite traume sau boli pentru a atrage atenția asupra lor . În acest caz,Kelly ar fi acționat fără a se preface că este bolnavă în prima persoană, ci punând în această stare pe micuța Olivia , care se pare că era sănătoasă îndopând-o cu medicamente inutile și chiar făcând-o să completeze o listă cu lucrurile de făcut înainte de a muri. Deci, cum a murit copilul? Probabil flămândă .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.