Și-a lăsat animalele fără hrană, din disperare câinele mănâncă una dintre pisici: arestată

Tiffany Guest de 29 de ani, din Kenilworth, County of Warwickshire, și-a lăsat animalele fără mâncare, câinele ei Kray și cele două pisici, Reggie și Ronnie și a plecat. Lipsind prea mult de acasă, din disperare câinele a mâncat una dintre pisici.

O fetiță de 6 ani moare la scurt timp după ce s-a născut sora ei, părinții rămân alte 5 zile cu trupul pentru a fi în familie

Faptele datează din anul trecut, dar după ce a fost arestată, femeia a fost condamnată la 18 săptămâni de detenție în aceste zile. Femeia fusese urmărită de poliție la locul de muncă după ce au găsit animalele, dar a reușit să fugă în Malta, în încercarea de a evita  de justiție. Dar la întoarcere a fost arestată la frontiera Marii Britanii.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, femeia nu mai poate avea animale de companie timp de 15 ani. Câinele și pisica supraviețuitoare au fost încredințate unor asociații care vor avea grijă de ei și apoi îi vor da spre adopție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.