Si-a inlantuit fiul de 10 ani pentru a-și duce sotia la spital sa nasca: fuge si il denunta

Si-a inlantuit fiul de 10 ani pentru a-și duce sotia la spital sa nasca: fuge si il denunta

Un băiat de 10 ani a fost legat cu un lanț în jurul gâtului chiar de tatăl său. Bărbatul trebuia să-și ducă ce-a de-a doua soție la spital să nască, dar băiatul a reușit să scape și să se rufugieze într-un magazin. Evenimentele au avut loc la Krasnodar  în sudul Rusiei.

Băiatul a cerut personalului din magazin să nu spună nimic tatălui său, dar un casier a chemat poliția care a intervenit și a descoperit că bărbatul de 46 de ani își legase fiul pentru a putea pleca.  În cele din urmă, copilul a spus că este obișnuit cu astfel de tratamente, și că de multe ori era legat și dus la subsolul casei unde rămânea pe întuneric ore întregi.

 

Copilul a fost vizitat și apoi dus la un centru de reabilitare socială.

 

Băiețelul locuia împreună cu tatăl și mama lui vitregă care îl legau de teamă că ar putea fugi la fosta soție. Mama biologică a cerut custodia exclusivă a copilului. Potrivit Metro, și profosoorii de la școala erau îngrijorați de sănătatea copilului, dar autoritățile nu au făcut niciodată nimic.

 

Tatăl, care mai are alți doi copii cu noua sa soțier, a negat acuzațiile, spunând că, în realitate era  voința copilului de a fi legat.

De Marius Oprea

Te-ar putea interesa și Oferta unui loc de munca de vis: se cauta un paznic pe o insula. Puteti sa va candidati pana luni

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.