Și-a înjunghiat soțul după ce a văzut o fotografie cu amanta lui, dar, de fapt era ea în tinerețe

Și-a înjunghiat soțul după ce a văzut o fotografie cu amanta lui, dar, de fapt era ea în tinerețe. O femeie a fost arestată în Mexic după ce s-a aruncat asupra soțului ei cu o furie oarbă, acuzându-l că a înșelat-o. Soția lui găsise în telefonul lui fotografii vechi cu o tânără.

Alarma în legătură cu ceea ce se întâmpla, a fost dată vecini care au chemat poliția. Ofițerii l-au găsit pe bărbat în stare gravă, iar femeia ca și înnebunită. Atacul violent ar fi fost declanșat după ce Leonora a găsit fotografii explicite pe telefonul mobil al lui Juan, făcând sex cu ceea ce credea că este o altă femeie. Soția nu i-a dat timp bărbatului să-i explice ce sunt cu acele fotografii din telefon, dar în realitate erau fotografiile lor pe când erau tineri.

În timp ce femeia îl înjunghia în picioare, Juan i-a explicat în cele din urmă cum lucrurile lăsând-o cu gura căscată, așa cum a raportat Daily Mail . Lenora a fost arestată, iar soțul ei a fost internat în stare gravă la spital.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.