Și-a înjunghiat soția, soacra și cumnatele: „Am făcut-o pentru a le salva de Coronavirus”. Două femei au murit

Și-a înjunghiat soția , soacra și cumnatele pentru a le salva de coronavirus . Adam Roth, din Waukesha, Wisconsin, lua masa cu familia soției sale când a înjunghiat femeile. Bărbatul s-a năpustit mai întâi asupra soției sale, Dominique  în vârstă de 34 de ani, apoi asupra soacrei Gilane în vârstă de 62 de ani, și, în cele din urmă, asupra cumnatelor de 26 și 23 de ani.

Citește și Nunțiul apostolic care pipăia seminariștii: condamnat

Dominique și sora ei Deidre, în vârstă de 26 de ani, au murit din cauza rănilor . Soacra și Desiree, cealaltă fiică cea mai mică de 26 de ani, au reușit să supraviețuiască în ciuda numeroaselor răni suferite. După masacru, bărbatul a fost arestat și audiat mărturisind experților că a făcut totul pentru a-și salva familia de Covid. Bărbatul a susținut că mai devreme sau mai târziu se îmbolnăveau și mureau într-o suferință chinuitoare, așa că a vrut să le aline durerile în acest fel.

Conform rapoartelor presei locale, bărbatul suferea de boli psihice grave care ar putea sta la baza gestului nebunesc. Acum, Adam se află în închisoare pentru acuzații de crimă și ar putea fi condamnat la închisoare pe viață conform acuzării.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://metro.co.uk/2020/12/15/killer-who-fatally-knifed-wife-and-sister-in-law-to-save-them-from-covid-is-locked-up-for-life

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.