Și-a înjunghiat soția cu sânge rece: ”Închide ochii, am o supriză pentru tine”

Shaun May, în vârstă de 34 de ani, și-a înjunghiat soția, Laura May  în gât, după ce au au petrecut o seară romantică.  Atacul a fost complet neașteptat, bărbatul i-a spus femeii să închidă ochii pentru că i-ar fi făcut o surpriză și, în schimb, a atacat-o cu sânge rece.
Femeia a fost salvată printr-un miracol, întrucât cuțitul nu i-a atins artera principală. Bărbatul fusese concediat de la locul său de muncă pentru anumite nereguli. În fața polițiștilor el a recunoscut că nu a avut curajul să-i spună soției sale ceea ce a făcut, că nu știa cum vor pot plăti ipoteca pe casă, așa că a preferat să o ucidă. În timpul interogatoriului, el a mărturisit, de asemenea, că intenția sa era să se sinucidă după atac, scrie  Daily Mail.

Prețul unei aventuri extraconjugale: o femeie a fost împușcată mortal de fostul soț în fața tribunalului

Cei doi aveau o relație foarte senină. Erau întorși de 2 zile dintr-o vacanță, în acea seară au cenat după care s-au dus în dormitor.  La un moment dat bărbatul i-a spus soției să se lege la ochi deoarece avea o surpriză pentru ea.  S-a dus în bucătărie, a luat cuțitul, a îngenuncheat în fața patului, a numărat până la 5 și a înjunghiat-o.

Bărbatul a fost arestat și își așteaptă procesul .

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.