Și-a înjunghiat mama de 30 de ori în timp ce îi spunea că o iubește

Un student în vârstă de 20 de ani, Kyle Morrison, și-a înjunghiat mama în timp ce îi spunea: Mamă, te iubesc atât de mult”.

Tânărul după ce s-a întors acasă în Jordanhill, Glasgow,  de la universitatea Universitatea Heriot Watt din Edinburgh , într-o furie nebună și-a înjunghiat mama. A luat un cuțit din bucătărie, s-a urcat la etajul superior al casei și a văzut-o pe mama lui Sharon Morrison de 51 de ani în timp ce așeza hainele în dulap. Femeia fiind cu spatele nu și-a dat seama de prezența fiului ei iar el a început să o lovească cu cuțitul retetând :”Mamă, te iubesc atât de mult”

Citește Ohio, legea anti-avort generează un alt scandal: interdicția avortului pentru sarcinile extrauterine

Crezând-o moartă, tânărul s-a dus în camera lui să asculte muzică. După câteva minute femeia a deschis ușa și l-a implorat să cheme salvarea. El a răspuns că o va face când ea va fi moartă și a sărit cu mâinile la gâtul ei strangulând-o. În timp ce mâinile fiului criminal se strângeau în jurul gâtului mamei sale  îi repeta: ” Mama, te iubesc atât de mult ” . În cele din urmă Kyle a sunat la numărul de urgență spunându-i operatorului : ”Dumnezeule, am încercat să-mi omor mama. Mai bine ați veni aici”.

În timpul anchetelor s-au descoperit mai multe scrisori în care el a scris în amănunțit planul uciderii mamei sale. Tânărul student criminal a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram            

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.