Și-a înjunghiat fostul partener de frică să nu-i ia fiicele: Mioara Bascoveanu, mama a două fetițe a fost arestată în Italia

O poveste groaznică a avut loc în Anzio, lângă Roma. Mioara Bascoveanu de 39 de ani și-a ucis fostul partener,  un avocat de 57 de ani, cu mai multe lovituri de cuțit

Românca de 39 de ani, cel mai probabil obsedată de teama de a-și pierde cele două fiice, l-a înjunghiat de mai multe ori pe Giuseppe Cardoselli un avocat de 57 de ani. Teribilele evenimente au avut loc  aseară 29 octombrie 2019, în jurul orei 19,20, în Via Ardeatina, în Anzio. Femeia, odată ce l-a ucis pe fostul partener în firma sa de avocatură, a ieșit în stradă, murdară de sânge și a cerut intervenția poliției.

”Dacă ma lași să-ți violez fiicele, te iau de soție”, mama acceptă și îi dă barbatului fetițele de 1 și 4 ani

“Am comis o crimă, am comis o crimă … l-am înjunghiat …”, a declarat femeia la 112. La fața locului, pe lângă cei medici, Carabinierii sunați de Mioara au arestat-o  sub acuzația de crimă.

Conform primelor reconstrucții ale poveștii, se pare că atacul a avut loc în timpul unei dispute. În special, după încheierea relației cu avocatul, femeia s-a temut să nu-și piardă cele două fiice mici.

Potrivit presei FanPage, Mioara Bascoveanu de 39 de ani ar fi adus arma crimei de acasă. Motivul și dinamica exactă a evenimentului rămân de clarificat. Se pare că cuplul a avut mai multe confruntări în trecut. Aseară ultima ceartă s-a încheiat în tragedie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.