Și-a injectat vaselină în organele genitale pentru a fi mai viril: a riscat să moară

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a ajuns de urgență la spitalul din Spitalul St Vincent’s din Sydney, cu dureri în zona organelor genitale severe care durai de mai multe zile. Pacientul potrivit medicilor, s-a plâns de mâncărime, durere severă iar părțile intime erau foarte umflate, așa că au procedat la efectuarea unui control mai aprofundat.

O femeie din Paris a născut cel de-al 14-lea copil cu al 14-lea bărbat diferit

Bărbatul începuse să facă febră și se simțea foarte slăbit. În penis se acumulase lichid atât de mukt încât medicii au crezut că că bărbatul a luat un virus care mănâncă carnea și l-au suspus la o operație de urgență. În timpul operației, însă, pe lângă puroi, medicii au găsit vaselină și și-au dat seama că probabil intențiile bărbatului era să-și crească dimensiunea organelor genitale cu o metodă DIY foarte periculoasă care ar fi putut să-l omoare, scrie The Sun

Pacientul a urmat un proces de reabilitare foarte lung, după o lună în spital a fost externat, dar probabil că funcțiile sale nu vor fi aceleași ca înainte ier leziunile cauzate organelor genitale vor rămâne permanente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.