Și-a injectat suc de fructe în venă pentru a asimila mai multe vitamine. O femeie a ajuns la spital în stare gravă

Și-a injectat suc de fructe în venă pentru a asimila mai multe vitamine. O femeie a ajuns la spital în stare gravă

Cine nu ia câte o pastilă de capul lui fără să consulte un medic? Toți, nu? Dar acestă femeia a întrecut orice limită !

O femeie de 51 de ani a decis să experimenteze un remediu natural pentru a asimila cât mai mult și mai repede vitaminele de care avea nevoie. Și-a pus singură o perfuzie cu un mixt de 20 de sucuri de fructe. După câteva ora a început să se simtă rău: febră, urticarie, senzație de vomă. Norocul ei a fost că familia era cu ea în casă și au dus-o de urgență la spital. Potrivit Daily Mail, membrii familiei au descoperit au descoperit femeia aproape leșinată.

Un adolescent de 12 ani internat de urgență: medicii au rămas șocați

Femeia a fost ecent externată din spital după o infecție gravă care îi afectase rinichii, ficatul și plămânii. Din fericire cu ajutorul antibioticelor și dializei femeia s-a însănătoșit dar oricum trebuia să mai facă din când în când prefuzii cu vitamine. Așa că, ce s-a gândit ea? Ca să asimileze mai multe vitamine și-a pus în perfuzie un cocktail de 20 de sucuri de fructe crezând că se va pune pe picioare mai repede….

Medicii au intervenit la timp pentru a o salva, dar după ce s-a făcut cunoscută medicii au tras un semnal de alarmă ca nimeni să nu încerce să facă așa ceva , deoarece un astfel de ”tratament” ar putea provoca leuziuni ireversibile ficatului și rinichilor provocând chiar decesul .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.