Și-a injectat ciuperci psihedelice și i-au crescut în organe: reacție adversă extrem severă

I-au crescut ciuperci în vene. O aventură periculoasă pentru un bărbat care s-a trezit în spital cu leziuni grave la nivelul mai multor organe după ce a înțeles greșit cum să consume ciuperci psihedelice . În loc să înghită psilocibina  el și-a injectat-o direct în sânge . Înainte de a face acest lucru, după cum raportează Insider, bărbatul a încercat să fiarbă ciupercile, dar nu destul, astfel încât ciupercile au început să crească în vene invadându-i întreg organismul și provocându-i daune grave, inclusiv colapsul organelor.

Citește și Își plimbă soțul în lesă pentru a evita restricțiile: „Este câinele meu”, cuplu amendat

 Ciupercile, odată injectate, au tratat venele umane ca orice alt loc umed și întunecat, proliferând.

Astfel, tânărul de 30 de ani s-a trezit vomitând sânge , confuz și incapabil să vorbească coerent. A ajuns la spital cu leziuni severe la rinichi și ficat . Medicii au trebuit să-l intubeze și să facă dializă în timpul internării sale de trei săptămâni în spital.

Bărbatul fusese anterior tratat pentru tulburare bipolară și a găsit psilocibina după ce a căutat online modalități pentru tratarea bolii , relatează Journal of the Academy of Consultation-Liaison Psychiatry .

Cazul a fost dezvăluit de medici pentru a demonstra cât de periculos poate fi atunci când oamenii își caută singuri noi tratamente fără sprijin sau îndrumare adecvată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://www.clpsychiatry.org/

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.