Și-a îngropat de vie mama paralizată în vârstă de 79 de ani: salvată de noră

Ceea ce urmează să vă spunem este o poveste groaznică care vine din China. Un bărbat de 58 de ani a fost arestat pentru că a încercat să-și ucidă mama în vârstă de 79 de ani cu handicap. Potrivit rapoartelor mass-media străine, femeia paralizată a fost îngropată de vie de fiul ei în deșert. Femeia a supraviețuit trei zile fără mâncare sau apă, până când poliția a salvat-o.

Imaginile dramatice publicate în mass-media arată cum câteva persoane o extrag pe bătrână din pământ. Femeia a fost salvată datorită nurorii ei care, după ce i-a pus câteva întrebări soțului său, despre unde ar fi soacra, a devenit suspectă și a informat poliția.

Coronavirusul a ajuns în cea mai mare tabără de refugiați din lume: acum există riscul unui masacru

Ea le-a spus agenților că soțul ei, cunoscut sub numele de familie Ma,  a trimis-o pe mama sa unor rude, versiune pe care, evident nu  a credzut-o. Așa că poliția a demarat imediat o anchetă iar bprbatul a suspus unui interogatoriu unde a și mărturisit  că și-a îngropat mama într-o groapă  a sud de județul Jingbian. Când poliția a ajuns la fața locului, a auzit pe cineva care striga după ajutor.

Agenții au reușit să o găsească pe femeie și au dus-o la spital, unde se află în stare stabilă. Bărbatul a fost arestat pentru tentativă de omor și dus în închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.