Și-a înghețat soția care a murit de cancer: „În viitor medicina o va readuce la viață”

Speră să se reunească cu soția sa Sylvia după moarte, nu într-o altă viață. Speranța este că, după ce a fost înghețată imediat după ce a murit de la cancer la vârsta de 66 de ani, corpul ei va putea fi  readus la viață. Din acest motiv, Alan Sinclair  în vârstă de 82 de ani, s-a înscris într-un program experimental american care ar putea schimba lumea. El intenționează să i se alăture soției sale deja decedate când îi va veni timpul – totul pentru Institutul non-profit Cryonics.

Acesta este un pariu tehnologic și Alan știe foarte bine. Cu toate acestea, nu a putut să nu fie impresionat de proiect și a decis să se înscrie cu speranța unei viitoare învieri. Scopul suspensiei în azot lichid la -196 ° C este conservarea țesuturilor, a organelor și a creierului după ce inima nu mai bate. În primul rând, sângele pacientului este înlocuit cu crioprotectoare. Procesul este cunoscut sub numele de vitrificare.

„Cred că aceasta este o posibilitate – a spus Alan – și cred că este încă mai bine să sperăm decât să fim mâncați de viermi, așa că mi-am spus de ce nu. Oamenii de știință fac progrese tot timpul, nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să poată face ceva de genul acesta. Au reanimat viermii de acum milioane de ani, de ce nu vă puteți imagina așa ceva cu noi? Trebuie doar să repare daunele care ne-au făcut să murim “.

Citește și Își ucide copiii de 3 și 1 an spânzurându-i a doua zi după moartea soției sale, apoi încearcă să se sinucidă

Sylvia a murit după șase săptămâni după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în 2013. Alan a plătit 28.000 de lire sterline pentru conservarea corpului femeii și pentru transportul din Anglia în SUA. Nanotehnologia este probabil cea mai importantă promisiune pentru „renașterea” cuplului. Adversarii acestor studii privesc acest experiment ca pe o pseudoștiință fantezistă, dar Alan continuă să gândească altfel.

Sylvia nu a avut parte de o înmormântare, ci doar o placă memorială pe care familia o folosește pentru ocazii speciale, cum ar fi ziua ei de naștere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

WorldNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe worldnews24.net este verificată în prealabil prin consultarea altor surse. Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe WorldNews24.net și Google News
Dacă ți-a plăcut acest articol lasă un like și pe pagina noastră de Facebook WorldNews24

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.